Αρχή  >  Ποιοί είμαστε
Χωρίς σύνορα, ορατά ή αόρατα,
χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς συμφέροντα.


Έτσι εθελοντικά επειδή πιστεύουμε στη δύναμη κάθε πολίτη,αλληλέγγυοι με έμπρακτη ευαισθησία για όποιους χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας.

Στηρίζουμε γυναίκες, παιδιά, νεαρά άτομα, που αγωνίζονται να ξαναβρούν τη ζωή και να απεξαρτηθούν, πολύτεκνες οικογένειες, νέους που θέλουν να σπουδάσουν.

Μέχρι σήμερα με την Eθελοντική βοήθεια των μελών της οργάνωσης μας και των προσωπικών γνωριμιών που έκαστος διαθέτει, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε σημαντικές, πολυποίκιλες και πολυάριθμες χορηγίες με τις οποίες μπορέσαμε να παράσχουμε έμπρακτο έργο στην ΑΤΡΑΠΟ (ΟΚΑΝΑ), 18 Άνω (Ψ.Ν.Α.), στον Δήμο Αθήνας για τους άστεγους, στο Ε.Κ.Κ.Α, στις γραμμές S.O.S. του Ελληνικού Δικτύου Ευρώπης, στο ΘΕΟΤΟΚΟΣ στο Ίλιον, στο ΑΜΑΛΙΕΙΟ Ορφανοτροφείο, στο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, και στηρίξαμε με υποτροφίες, φάρμακα, είδη ρουχισμού, τρόφιμα, υλικά επιμόρφωσης, ψυχαγωγίας και ψυχολογικής στήριξης (ενυδρεία), ηλεκτρικά είδη και ότι άλλο μπορούμε, τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ", "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", και το ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, ΚΙΒΩΤΟΣ, Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογενείας, ΡRAKSIS, ΣΤΟΡΓΗ (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ "Ορφανοτροφείο Κω-Ρόδου") και σε μεμονωμένα ανήλικα παιδιά και οικογένειες.

Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.

Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς αναλύσεις, έτσι απλά, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε από την καρδιά μας με αυτό που μπορεί ο καθένας μας, με διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπικότητα των συμπολιτών μας, που μας χρειάζονται.

Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά μας για να στηρίξουμε, τον αστερισμό της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Η Πρόεδρος,
Τέτα Ν. Παπαπολίτη

τηλ. 210-6718509/6719733
κιν. 6977-913117
fax. 210-6744601
Printer friendly
Tell a friend
Κορυφή της κατηγορίας
TOP
Επόμενο
Ιστορικό